Ugrás a tartalomra

Galaktikus Konföderáció

A Galaktikus Konföderáció (Galactic Confederation) másik nevén Galaktikus Föderáció. A galaxison belüli pozitív civilizációk laza konföderációs uniója, mint például a Plejádiak, Szíriusziak, Arktúrusziak, stb. A vezetőik Felemelkedett Mesterek, olyan lények akik megvilágosodott tudatállapotban élnek.
Az Ashtar Parancsnokság a Galaktikus Konföderáció része, elsődleges célja a Föld felszabadítása a sötét erők elnyomása alól. Rengeteg tachyonikus membránnal álcázott fizikai anyahajójuk kering a Föld körül, melyek így nem észlelhetőek a Cabal optikai vagy radarberendezéseivel. Számos alkalommal megakadályozták az atomháborút a Földön, mint ahogy számos földrengést is a tektonikus lemezek aktivitásának stabilizálásával.
Fő motivációjuk a spirituális fejlődésük folyamán elért boldogság és szeretetet megosztása a nem túl szerencsés Föld lakosságával. Erőteljes dezinformációs kampány folyik a Galaktikus Konföderáció ellen, ami az 1990-es évek közepe felé kezdődött, amikor a Cabal ráébredt, hogy a Galaktikus Konföderáció komoly veszélyt jelent az Új Világrend létrehozására vonatkozó terveikre. A Konföderáció sok földi kapcsolattartója intenzív Monarch elmeprogramozásnak volt kitéve, és tulajdonképpen az „Ashtar Parancsnokság” kifejezést azért hozták létre, hogy erős tagadást aktiváljon. Ez a programozás vezetett oda is, hogy sok médium elvesztette a kapcsolatot a Konföderációval, és elkezdtek az asztrális rétegből csatornázni. Ez hozzájárult ahhoz, hogy még inkább megbízhatatlannak minősítsék a közvetítést, mint felsőbb dimenziókból származó információforrást. Ma már csak nagyon kevés megbízható csatorna van, de ez nem változtat a tényen, hogy a Galaktikus Konföderáció egy rendkívül erős és megbízható erő, ami fel fogja fedni magát az Első Kapcsolatfelvétel alkalmával.