Ugrás a tartalomra

Cabal

A Cabal jelentése összeesküvés, ármány, cselszövés, titkos társaság. Egyéb nevei: Elit, Illuminátusok. Ezzel a névvel illeti magát a Föld bolygót ellenőrzése alatt tartó, emberi testbe inkarnálódott arkhónok és reptiliánok, valamint a hozzájuk csatlakozó emberek szövetsége, akik a bank- és pénzügyi rendszeren keresztül adós-rabszolgaságban tartják a Föld felszíni lakosságát, fejlett földönkívüli mesterséges intelligenciát használó skaláris technológiával. "Okos" készülékekkel egyfajta tudati illúzióban, mátrixban tartják az embereket, irányítják a gondolatainkat és érzelmeinket, a plazmatestbe helyezett implantátumokkal késleltetik és akadályozzák a tudati nyílást, a felébredést és felemelkedést.
Háborúkat szítanak az emberek között, elkülönülést idéznek elő az emberiségen belül, a férfiak és nők között, valamint nem engedik egyesíteni az egészséges férfi és női aspektusainkat, megakadályozzák az Ikerláng/Ikerlelkek egyesülését, elnyomják és minden módon pusztítják a szakrális női minőséget, az istennő energiát és annak belépési pontjait a Földre, az Istennő örvényeket (általában itt dúlnak folyamatosan/vagy a legnagyobb, legfontosabb háborúk). Ellenőrzésük alatt tartják a pénzügyi rendszert, a központi bankokat, a politikát, a fősodratú médiát, a fegyveripart, a gyógyszeripart, a tévés, rádiós szórakoztatóipart, mindent, amiben pénz és hatalom rejlik.
A Sátánt imádják sátánista, embertelen, kínzó rituálékon keresztül, amiben emberkereskedelem, gyerekkereskedelem, szexkereskedelem, szervkereskedelem, emberkínzás, szexuális kínzás és erőszak, illetve a kannibalizmus és az emberáldozatok bemutatása is megtalálható. A Sátánt sokféleképpen és sok néven imádják, mint Baál, Moloch, Baphomet, stb. A szakrális szimbólumokat elkezdték eltorzítani, sötét érzelmekkel és negatív asszociációkkal átitatni, és ezeket tették meg jelképeiknek. Ilyenek a horogkereszt (eredetileg a szvasztika), a lefelé mutató pentagramma (eredetileg felfelé mutató ötágú csillag), a 666-os szám, az Ördög száma (eredetileg Vénusz istennő és a harmónia száma, jelképe), az ISIS terrorszervezetek nevei (eredetileg Izisz istennő neve és az IS:IS portál neve), a fordított kereszt (a krisztusi kereszt), a szakállas ördög, stb.
Politikusok, bankárok, titkos sötét szekták vezetői, mindenki, aki hatalmat akar gyakorolni mások, az emberek az emberiség felett, és nincs bennük együttérzés, azok a nárcisztikus és pszichopata emberek, akik nem olyanok, mint az emberek, akikben van szeretet és együttérzés vagy Lélek. Ezeknek az entitásoknak nincs lelke. Fejlett technológiájuk, rossz szándékuk van, de Lelkük nincs. Nagyon kevesen vannak, és félnek, kellenek nekik az emberek, akikre rabszolgaként, birkákként, igás állatokként tekintenek, akik nekik dolgoznak, és pénzt termelnek nekik minden nap amikor bemennek a munkahelyükre. Uralják az időnket és a pénzünket. De nincsenek tekintettel ránk, az érzéseinkre, arra, hogy mit okoznak az embereknek. A fizikai szintű, földi emberekből álló Cabal mögött reptilián és fejletlen (regressive) fajok állnak,