Ugrás a tartalomra

COBRA

Kicsoda Cobra?

COBRA egy, a Plejádokról származó, emberi testbe inkarnálódott magas szintű fényharcos, egy plejádi kontakta. 2012 márciusa óta az Ellenállási Mozgalom felkérésére kilépett a nyilvánosság elé, létrehozta saját 2012portal.blogspot.com (magyar megfelelője: ellenallas1111.blogspot.com) oldalát, és azóta az Ellenállási Mozgalom hivatalos nyilvános képviselője a Föld bolygón, aki összeköti, egységbe szervezi

    • a Földön élő Fénymunkásokat és Fényharcosokat, a Csillagmagokat, (a mesterségesen fenntartott tudati mátrixból) felébredt földi embereket
    • a földalatti hálózatokat, a Belső Föld fényerőit
    • a Földön túli Fényerőket a Galaxis egyéb pontjairól és alternatív síkjairól,

és informálja a földi lakosságot az éppen aktuális, megosztható és nyilvánosságra hozható fejleményekről.
Cobra a Változás és Fény olyan erejét testesíti meg a Földön, ami segít a sötétség erőit legyőzni. Mivel Cobra a sötét erők támadásainak folyamatos célpontja, a magas szintű lények arra utasították, hogy saját védelme érdekében kiléte maradjon rejtve a nyilvánosság előtt. Az Agarthai Hálózat és a Fényerők földi képviselőjeként azon dolgozik, hogy az emberiséget felkészítse a közelgő nagy erejű Eseményre.
COBRA neve nem egy keresztnév vagy vezetéknév, hanem egy kódnév, ami az angol COmpression BReAkthrough kifejezésből ered, ami kompressziós áttörést jelent. A kompresszió jelentése: összenyomás, összeszorítás, tömörítés. A Föld felszínét hatalmas nyomás éri, mint egy szendvicset. A Galaktikus Föderáció Fényerői az ég felől a Föld felszíne felé haladnak előre. Az Ellenállási Mozgalom Fényerői a Földfelszín alól haladnak a bolygó felszíne felé. Így a Földfelszín kétoldali nyomásnak van kitéve a Fény által, ami elől a Cabal sötét erőinek már nincs hova bújniuk vagy menekülniük. Többé nem tudnak féreglyukakon, csillagkapukon át vagy teleportáló kamrák segítségével elmenekülni az űrbe. Már nem használhatják egyik hivatalos vagy titkos űrprogram űrjárműveit sem. Már nem áshatnak gödröket vagy bunkereket mélyen a föld alatt, hogy oda rejtőzzenek. Már az alsó asztrális síkon sem tudnak többé elrejtőzni.
A kompresszió most zajló folyamata azt jelenti, hogy a Fény mindent utolér és felfed, ami eddig rejtve volt, kollektív és egyéni szinten is. Amikor a fentről és az alulról jövő Fény a Föld felszínén találkozik, az lesz a kompressziós áttörés pillanata. Ezt a jelenséget nevezzük az Eseménynek.
Az Esemény magába foglalja a Cabal tagjainak tömeges letartóztatását, de nem korlátozódik csupán erre. Ez sokkal inkább egy multidimenzionális kiváltó esemény lesz, ami elindítja a régóta várt Aranykorba lépés folyamatát. A sötétség eltávolításával az emberiség képes lesz saját jövőjének társteremtőjévé válni.

A Cobra elnevezés egyben utalás is a kundalíni energia kígyó szimbólumára, a megvilágosodás, felszabadítás és szabadság erejére. Igen, ez veszélyes az Illuminátusok szemében, van bennük némi félelem a kundalínitől.

A Cobrától származó információk nem csatornázott, közvetett üzenetek, hanem közvetlen fizikai kapcsolatban áll földön kívüli és nem földi csoportokkal (az Ellenállási Mozgalom tagjaival, a Plejádiakkal, a földalatti Belső Föld különböző fajaival), illetve olyan földi egyénekkel, akik beszivárogtak és beépültek a különböző bolygófelszíni szervezetek magas szintjeire, és mind a Föld bolygó felszabadításán munkálkodnak.
Atlantiszi Hálózat: az Ellenállási Mozgalom spirituális tanácsadói. Az Atlantiszi Hálózat három körből épül fel. A belső kört néhány tucat atlantiszi pap alkotja, akik 25.000 évvel ezelőtt vonultak le a föld alá a felszínről. Még mindig ugyanazzal a fizikai testtel rendelkeznek, mivel elérték a halhatatlanság állapotát. Ezalatt az idő alatt teljesen elszigetelődtek, nem volt semmiféle kapcsolatuk a felszínnel, hogy meg tudják őrizni tudatosságuk tisztaságát. Ők az egyetlenek, akik változatlanul fennmaradtak Atlantiszból. A Himalája belsejében élnek együtt egy bizonyos energiaponton, és különleges módon kapcsolódnak a Felemelkedett Mesterek Nagy Fehér Testvériségéhez és a Világ Urához, Sanat Kumara-hoz. Az a céljuk, hogy közvetítők legyenek a Felemelkedett Mesterek és a nem felemelkedett emberek világa között.