Ugrás a tartalomra

Fátyol (technológia)

A Fátyol(-technológia). Körülbelül 26.000 évvel ezelőtt az arkhónok kijelentették, hogy a Föld az ő tulajdonuk, és minden rajta élő lény a foglyuk és rabszolgájuk. Karanténná nyilvánították ezt a bolygót, és minden kimenő vagy bejövő űrjárműnek különleges engedélyre volt szüksége az arkhónoktól. Ez az oka a „be nem avatkozásnak”, amiről olyan sokat hallunk. Az emberi faj évezredeken át az arkhónok túszaként élt, és miután a reinkarnáció zárt ciklusának rendszerét létrehozták, ahol állandóan ugyanarra a helyre inkarnálódtak a lelkek, letargia és elkeseredettség lett úrrá az embereken.

Az emlékezetvesztésnek hamarosan vége. A múltban az ember csak a felemelkedési folyamaton keresztül tudott kiszabadulni a karanténból, amely során el kell engedi minden kötődést az összes fizikai, éteri, asztrális, mentális valóságtól, ahol az Arkhónok működhetnek. A szabadság megszerzésének alternatív lehetősége is hamarosan elérhető lesz az emberiség számára, amikor más csillagrendszerekbe is lehetővé válik az utazás, amint a karantén feloldódik. Az Arkhónok kontrolljukat egy speciális skaláris technológia segítségével tartják fenn, amit Fátyolnak nevezünk. Ez egy elektromágneses frekvenciazár az alacsonyabb asztrális és különösen az éterikus síkon, maximum 14 km kiterjedéssel a Föld felszínétől felfelé és lefelé, ami jelentősen megnehezíti a Fény számára, hogy a karantén alá vont Földre megérkezzen.

A Fátyolt a nem-fizikai Arkhónok tartják fenn. A technológiát legegyszerűbben egyfajta éterikus HAARP-ként lehetne definiálni. Ez a technológia kvantumszinten torzítja a tér-idő szerkezetét, így nagy nehézségeket okoz a pozitív földönkívüli erők meghajtórendszerei számára. A múltban ez jelentősen akadályozta a pozitív földönkívüli fajok közeledését a bolygó felé. Amellett, hogy távol tartotta a pozitív fajokat, a Fátyolnak van egy olyan funkciója, hogy mentálisan programozza/újraprogramozza az embereket, és benne tartja őket a reinkarnációs ciklusban. Az Arkhónok 1996 elején újraaktiválták és megújították a Fátylat, miután olyan tömeges ébredések történtek az 1990-es évek elejétől, amik realitássá tették a pozitív fajok közbeavatkozását. Ezt körülbelül 200, az asztrális és éteri síkokon történt nukleáris robbantással érték el. Ezek a nem-fizikai nukleáris robbanások hasadást idéztek elő a tér-idő szerkezetében, ami aztán sötét féreglyukak megnyílását tette lehetővé, amin keresztül rengeteg reptilián entitás árasztotta el az asztrális és éterikus síkokat a világűrből érkezve. A Fátylat ismét újra kellet aktiválniuk 2004 decemberében, miután a 2004. júniusi Vénusz tranzitot követően tömegesen ébredtek rá az emberek az istennői jelenlétre, illetve a Plejádiak is végeztek néhány sikeres akciót a bolygó felszabadításának érdekében. A 2012 júniusi Vénusz tranzit után már nem tudják újra megerősíteni a Fátylat, mivel nincsen több negatív fizikai vagy nem-fizikai lény a világűrben, akik megszállhatnák a bolygót.

A tömeges meditációinknak akkora sikere volt, hogy a Fátyol 70%-a az asztrális síkon és 35%-a az éteri síkon el lett távolítva. Tehát nagyon fontos, hogy folytassuk a tömegmeditációinkat, egészen addig, amíg a munka nincs teljesen elvégezve és a Fátyol hiánytalanul eltávolítva. A fizikai Arkhónokat és a fizikai Cabal maradék tagjait sokkal a Fátyol teljes megsemmisülése előtt el lehet távolítani. A Fátylon túl, a földi karantén börtönrácsai mögött egy teljesen más valóság, egy teljesen eltérő univerzum létezik. Ha felemelkedsz a földfelszíntől 8,6 mérföld (14 kilométer) magasságig kinyúló tachyon-membrán fölé, belépsz a Szeretet univerzumába.


Ezen a bolygón a tapasztalat azt tanítja, hogy az élet keserű és kegyetlen tud lenni. Legtöbbünk elfogadta ezt a valóságunkat alapvetően meghatározó körülményként, és megtanultuk, hogy a másikban való megbízás helyett jobb inkább nagyon óvatosnak lenni. Ez az előítélet az alapja a háttérhatalom működésének. Ez tartja egyben az ő valóságukat, minket pedig rabszolgaként köt hozzá. De ugyanakkor van egy Lelkünk, ami az ötödik dimenzióban létezik, és közvetlen kapcsolatban áll a Fátyol mögötti univerzummal. Bármikor, amikor kapcsolódunk a Lelkünkhöz, belépünk egy olyan valóságba, ahol a háttérhatalom már nem ér el minket a trükkjeivel, azok nem hatnak ránk. Bármikor, amikor kapcsolatba kerülünk a Fátyol mögötti univerzummal, ugyanez történik. A Fátylon túl, az univerzum tele van szeretettel. Minden atom, molekula, minden egyes szubatomi részecske szeretettől vibrál. Minden élőlény az univerzumban - kivéve a jelenleg Földön élők többségét - szeretettelien él. Bármit tesznek, az a szeretet megnyilvánulása. Minden gondolatuk és érzelmük ezt fejezi ki. És ez a Szeretet hamarosan elárasztja és felszabadítja a bolygónkat.