Ugrás a tartalomra

Szervezet (Organization)

A Szervezet (Organization): 1975-ben alakult meg egy 12+1 fős titkos ügynökökből álló operatív egységként, ami az Illuminátusok ellen küzdött. Hadiszállásukat a New York-i metrórendszer alatti véletlenül felfedezett alagútrendszerben és barlangokban rendezték be, így eltűntek a felszínről és a föld alatt szerveződtek újjá. Így jött létre a Szervezet, a New York-i metró alatt lévő főparnancsnoksággal.
Később számos operatív ügynökkel vették fel a kapcsolatot a felszínen, akik szintén az Illuminátusok ellen küzdöttek, és közülük sokan döntöttek úgy, hogy levonulnak a föld alá, és csatlakoznak a Szervezethez. Legfőbb céljuk az Illuminátusok uralmának megdöntése volt, és az emberiség ellátása a már létező sokkal fejlettebb technológiával. Jelentős szerepük volt a személyi számítógép fejlesztésében.

A Szervezet kapcsolatba került a több ezer éve a Föld alatt élő pozitív szándékú Agartha-i civilizációval (belső földi civilizáció a Föld alatt, Agartha a belső Föld neve). Szintén kapcsolatban álltak a pozitív földönkívüli Andromédaiakkal (9. dimenzióbeli társadalom). A Szervezetnek volt némi szerepe abban, hogy az eredetileg katonai célokra kifejlesztett ARPANET (az internet elődje) mindenki számára elérhetővé váljon az 1990-es években.

Az Illuminátusok és egyéb negatív földönkívüli erők 1996-ban offenzívába kezdtek, céljuk a Szervezet elpusztítása volt. A súlyos harcok során majdnem elpusztult az egész Agartha és a Szervezet is. A Plejádiak 1999 decemberében kapcsolatba léptek az Ellenállási Mozgalommal (EM; Resistance Movement – RM) a Naprendszer külső részén található, a tudomány által hivatalosan még fel nem fedezett X-bolygón, és az ottani lakossággal összefogva masszív felkelést robbantottak ki az ottani Illuminátusok ellen. A szövetségesek 3 hét alatt legyőzték az Illuminátusokat, akik a Marson és a Holdon lévő bázisaikra menekültek a bolygóról. Ezután az Ellenállási Mozgalom tagjai a Földre jöttek, és egyesültek a Szervezettel. A két csoport az integrálódás után Ellenállási Mozgalom néven, egyként kezdett el működni.