Ugrás a tartalomra

Ellenállási Mozgalom

Az Ellenállási Mozgalom (EM; Resistance Movement): elődje a Szervezet (Organizaton), amely 1975-ben alakult meg 13 titkos ügynök összefogásával, akik az Illuminátusok ellen küzdöttek.

Később egyre több operatív ügynök csatlakozott hozzájuk, és levonultak a föld alá, ahol már meglévő alagútrendszerekben és barlangokban rendezték be főhadiszállásukat New York városa alatt. Kapcsolatban álltak a belső földi civilizációval, az agarthaiakkal, és a pozitív földönkívüli andromédaiakkal, majd 1999-ben a Naprendszer külső részén lévő, még hivatalosan fel nem fedezett X-bolygó (nem azonos a Nibiruval) felszabadítása után az ottani Illuminátusokkal harcoló és azokat legyőző, Ellenállási Mozgalom tagjai is a Földre érkeztek, és csatlakoztak a Szervezethez. Így alakult meg a Földön is az Ellenállási Mozgalom, egy interplanetáris (bolygóközi) szövetség, melyhez a 6. dimenzióbeli plejádiak és még sokan mások is csatlakoztak.

Az Ellenállási Mozgalom fő testülete az X-Bolygóról érkezett a Földre teleportálókamrák segítségével 1999. decemberében. Olyan föld alatti bázisokban telepedtek le, amelyek már korábban üressé váltak a sötét erők, az Agarthai Királyság maradványa és a Szervezet között zajló súlyos harcok során.
Az Ellenállási Mozgalom szabadságharcosok csoportja, akik földalatti otthonaikban élnek a földkéreg felső rétegében. Folyamatos fizikai kapcsolatban állnak a plejádiak földalatti bázisaival a Himalája és a Bora-Bora szigete alatt. 1975. és 1999. között a fő parancsnoki központjuk a New York-i metrórendszer alatt kb. 305 méterrel volt.

Amikor a Szervezet legyengített erői közé bekerültek az Ellenállási Mozgalom tagjai, együtt sok föld alatti lakóhelyet felújítottak és új helyre költöztették a fő parancsnoki központjukat. Jelenleg az Ellenállási Mozgalom székhelyei elsősorban a nagyobb felszíni városok alatt találhatók, kb. 30m és 14 km között a föld alatt. A legtöbb helyszín kb. 45 és 460 méterrel a föld alatt helyezkedik el. Az összes lakhely hermetikusan van lezárva és el van szigetelve az olyan felszíni behatásoktól, mint a vírusok, por, szennyezett levegő, mikro/nanochipek... Ezek a lakóhelyek speciális módon épültek, hogy távol maradjanak azoktól a földalatti építményektől, melyeket a felszíni civilizáció épített a szükségleteik kielégítésére, mint pl. az elektromos létesítmények, vízellátási rendszerek, földalatti vasutak, bányászatra használt alagutak, katonai létesítmények, ivóvíztárolók, olajvezetékek és olajfúrások, tudományos laboratóriumok, létesítmények...
Az Ellenállási Mozgalom néhány legfontosabb központja az alábbi nagyvárosok alatt található: New York, Los Angeles, Salt Lake City, London, München és Ljubljana (Szlovéniában). Azokat a helyszíneket, amelyek közel vannak a felszínhez, néha megvilágítja a napfény, amit speciális tükrözőrendszerrel irányítanak oda. Azokat a helyszíneket, amelyek mélyebben helyezkednek el, lágy szórt fény világítja meg, amit a szabadenergiás fénykamrák bocsátanak ki. Ezek a lakhelyek termikusan vannak szigetelve, mivel az ezeket körülvevő szikláknak meglehetősen magas a hőmérsékletük néhány mérföldnyire a föld alatt. Az Ellenállási Mozgalom három koncentrikus körből épül fel. A belső körhöz néhány tucat ember tartozik, akik az Ellenállási Mozgalom vezetői. Csak azok jogosultak ezekre a pozíciókra, akik rendkívüli szakértelemmel és tehetséggel rendelkeznek, és azok, akik hajlandóak nagy felelősséget magukra vállalni. A középső körbe az a több százezer Ellenállási tag tartozik, akiknek különleges képességük van a tervezéshez, szervezéshez, technológiai kutatásokhoz és fejlesztésekhez, a pszichológiához, gyógyászathoz, gyógyításhoz, spiritualitáshoz, kreativitáshoz, művészethez, zenéhez.

A külső körbe a hadsereg tagjai tartoznak. Ők nem olyan katonák, mint akiket a felszínen ismerünk, hanem tapasztalt, bolygóközi harcosok, akik nem csak vakon harcolnak, hanem magas spirituális fejlettségi szintet is elértek. A céljuk, hogy felszabadítsák a Föld felszínét a sötét erőktől, és segítsenek az emberiségnek új civilizációt felépíteni. A Galaktikus Konföderáció támogatásával minden még megmaradt reptilián erőtől megtisztították ezt a Naprendszert. Nem sokkal 2000 után kemény harcok árán az összes még megmaradt földalatti reptilián bázist is kitisztították. Ezután figyelmüket a fekete költségvetésből finanszírozott katonai programok és technológiák többségének felszámolására koncentrálták, amit sikeresen véghez is vittek. Ezt követően elhelyezték az embereiket a katonaságban és a „betűs ügynökségeknél” (pl. MI-6, NSA, FBI, CIA), így segítve a Pozitív Katonaság csoportjait Tervük hatékony lebonyolításában. Az Ellenállási Mozgalom fő célja az, hogy segítsék a bolygó felszabadítását, elhagyhassák a barlangrendszereket, ahol most élnek, és továbbléphessenek más jövőbeli küldetések végrehajtására a Galaxis más részein. Ameddig az emberiség nem ér el egy bizonyos tudatossági szintet, az Ellenállási Mozgalom a háttérben fog dolgozni az emberiség javáért. Aztán amikor elérkezik az idő, valószínűleg közvetlenül a pozitív földönkívüliekkel való Első Kapcsolatfelvétel előtt, a nyilvánosság elé fognak lépni.

Az ellenallas1111.blogspot.com oldal az Ellenállási Mozgalom utasításainak megfelelően lett létrehozva azzal a szándékkal, hogy a nyilvánosság tájékoztatva legyen bizonyos várható eseményekről. Sok, a felszínen dolgozó operatív ügynök olvassa a blogot, mivel időről-időre kódolt üzenetek jelennek meg, amelyek fontos információkat tartalmaznak az adott helyzetről és a műveletek előrehaladásáról. Az internet a legegyszerűbb módja bizonyos, nem szigorúan titkos információk továbbításának, amelyeket biztonságosan közölni lehet ezen a csatornán keresztül. A jövőben az Ellenállási Mozgalom lehet, hogy úgy dönt, hogy közvetlenül szól a nyilvánossághoz, és ekkor ez a blog válik majd a hivatalos kommunikációs felületté a bolygó felszínén. A nyilvánosság előtt az EM hivatalos képviselője Cobra.